Consumentendagen

Nefit Bosch Consumentendagen

Laat je gratis en vrijblijvend informeren over duurzaam verwarmen

Je bent van harte welkom!

Een warmtepomp heb je vast niet eerder gekocht. Logisch dat je veel vragen hebt. 'Hoe ziet zo’n systeem eruit?' 'Past het in mijn huis?' 'Maakt zo’n buitenunit echt weinig geluid?' 'Hoeveel kan ik besparen en hoeveel subsidie krijg ik?' Antwoorden op dit soort vragen krijg je tijdens de Nefit Bosch Consumentendagen.

Als gevolg van de RIVM-maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn de Nefit Bosch Consumentendagen tot nader order opgeschort. Zodra de Consumentendagen worden hervat melden we dat op deze pagina.

Voor wie?

Omdat de juiste antwoorden online vaak lastig te vinden zijn, kun je in het Nefit Bosch Experience Center in Deventer terecht voor alles over warmtepompen en duurzaam verwarmen. De Nefit Bosch Consumentendagen zijn gratis toegankelijk voor iedereen die overweegt om een hybride of all-electric warmtepomp aan te schaffen. Meld je snel aan. Het aantal plaatsen per dag is beperkt, zodat iedereen ruim baan krijgt voor zijn of haar vragen.

We helpen je alvast op weg...

Het verduurzamen van je woning vraagt om advies op maat. Bepalend zijn je woning, wensen en budget. Houd bij de aanschaf van een warmtepomp rekening met het volgende:

 • Goede isolatie van je woning is noodzakelijk voor optimaal rendement van een warmtepomp.
 • Combineren met bestaande radiatoren is in veel gevallen mogelijk als je kiest voor een hybride oplossing (een combinatie van een warmtepomp en cv-ketel). Ga je voor volledig gasloos (dus een all-electric warmtepomp)? Dan is het noodzakelijk dat je woning vloerverwarming of een ander laagtemperatuursysteem heeft.

De meest logische volgorde bij het verduurzamen van je woning

 • Eerst goed isoleren (dak, vloer, muren en ramen).
 • Zorgen voor een laagtemperatuursysteem, bijvoorbeeld vloerverwarming.
 • Kiezen van de juiste duurzame warmte-opwekker.

Hoe ziet de Nefit Bosch Consumentendag eruit?
In maximaal 2,5 uur hoor en zie je alles wat je altijd al over warmtepompen en zonneboilers wilde weten.

 • We starten met een kopje koffie of thee in de showroom op ons hoofdkantoor in Deventer.
 • In een korte presentatie laten we je kennismaken met onze organisatie en producten, hoor en zie je welke mogelijkheden er zijn, waar je bij de aanschaf en het gebruik van een warmtepomp in combinatie met zonne-energie op moet letten en wat globaal de kosten en mogelijke besparingen zijn.
 • Demo-opstellingen van een zonneboilersysteem en zowel hybride als all electric-warmtepompen geven je een goede indruk van hoe het er in de praktijk uitziet. Daarnaast kun je een warmtepomp werkend ervaren.
 • Stel je vragen aan onze adviseurs.
 • Met specifieke vragen over je situatie kunnen we je op weg helpen. Als je wilt, brengen we je in contact met een Nefit Bosch Specialist in de buurt voor een uitgebreid persoonlijk advies
 • We streven naar kleine groepen om je zo veel mogelijk persoonlijke aandacht te geven.

Leuk! Ik meld mij aan voor een Nefit Consumentendag.

We zien je graag in het Nefit Bosch Experience Center. Meld je aan en je ontvangt een bevestigingsmail met verdere uitleg (zoals de locatie). Het aantal beschikbare plaatsen voor deze dagen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden! Aanmeldingen behandelen we op volgorde van binnenkomst.

Let op!
Als gevolg van de RIVM-maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn de Nefit Bosch Consumentendagen tot nader order uitgesteld.