Meer groen, minder CO2

Plant een boom

Meer groen, minder CO2

CO2 Signet vertikal 4 C Dark Background 200px
CO2 Signet vertikal 4 C Dark Background 200px

Maak het verschil

CO2-neutraal verwarmen kan met een warmtepomp van Nefit Bosch. Maar je kunt ook je CO2 compenseren door bomen te laten planten.

180.000 Bomen
hebben we tot nu toe al kunnen realiseren, samen met onze gebruikers. Dat betekent zo'n 30.000 ton minder CO2.

Doe ook mee. Je kiest zelf het aantal bomen en wij doneren de helft.

15 nieuwe bomen voor elke nieuwe HR-ketel

infographic header
infographic terugdringen-CO2
infographic nieuw-bos
infographic 15-bomen
infographic gasverbruik
infographic vestigingen
infographic recyclen

Meedoen is eenvoudig

Heb je een HR-ketel, warmtepomp, airco of ander product van Nefit Bosch? Dan kun je heel eenvoudig zorgen voor meer groen en minder CO2. Kies voor 5, 10 of 15 bomen. Jij kiest, wij regelen het. Zo draag je extra bij aan een groenere wereld en een beter klimaat. Meld je nu aan via Life Terra, dan betalen wij de helft mee!

Al 180.000 bomen!

Samen met onze gebruikers hebben we er al voor gezorgd dat er ruim 180.000 nieuwe bomen zijn geplant. In Nederland en op andere plekken in Europa waar het hard nodig is. Dat doen we samen met Land Life Company en Life Terra. Tijdens hun hele leven nemen bomen CO2 op uit de lucht. Dat is hard nodig om onze wereld leefbaar te houden. En dat is precies wat we doen met ons bomenplantprogramma.

2 miljard hectare bos

Land Life Company is een Nederlandse organisatie die zorgt voor impact door herbebossing en natuurherstel wereldwijd. Ze plantten al meer dan een 3,5 miljoen bomen in 25 landen. Samen halen die 700.000 ton aan CO2 uit de lucht. Wereldwijd wil de organisatie 2 miljard hectare bos herstellen. Ze gebruiken hiervoor slimme technologie en bewaken continu de groei van de geplante bomen en hun CO2-afvang. De resultaten zijn voor iedereen zichtbaar.
Life Terra
is een stichting die mensen in staat stelt klimaatactie te ondernemen met impact. Dat doen ze onder andere door het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken om bomen te (laten) planten.

LLC Logo
Life Terra Logo

Nefit Bosch werkt 100% CO2-neutraal

Al onze producten worden op een CO2-neutrale manier gemaakt. Sinds 2020 werken alle 400 vestigingen van Bosch CO2-neutraal. Dat doen we door minder energie te verbruiken, door zelf energie op te wekken en het aandeel duurzame energie te vergroten, en door de resterende uitstoot te compenseren. Bosch is de eerste grote industriële onderneming die dit ambitieuze doel in korte tijd heeft gerealiseerd.

CO2 Signet vertikal s RGB

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag? Laat het ons weten.
Stel je vraag
advise support image